Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1791

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
bakken
vijzelen
zoet
frituren
marineren
heet
mixen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Pangsit Gulung Kuah
Gefrituurde pangsit in bouillon met Chinese k...
Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Bistik Tahu
Gebakken tofu in ketjap
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees

Groente / fruitgerechten

Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus
Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!