Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1798

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
pittig
stoven
frituren
koelen
heet
marineren
oven
vijzelen
bakken
zoet-zuur
bbq
zoet
zuur
blancheren
koud
zoet and zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge
Gajebo Asem Padeh
Pittig rundvlees gestoofd in de oven
Babi Badjak
Gebakken speklapjes in sambalsaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...

Groente / fruitgerechten

Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!