Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #18

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
stoven
zoet
marineren
frituren
vijzelen
bbq
stomen
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh
Ayam Bakar Kalasan
Gegrilde kip van de barbecue
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Tahu Udang
Gebakken tofuballetjes met garnalen en een sa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!