Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1801

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stoven
marineren
bbq
grillen
vijzelen
heet
zoet-zuur
pittig
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ikan Panggang Dua
Geroosterde vispakketjes van de bbq
Sateh Pajegan
Kippengehaktballetjes aan een spies
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!