Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1802

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
frituren
heet
vijzelen
lauw
stomen
pittig
stoven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Frikadel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!