Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1806

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
bakken
stoven
bbq
grillen
heet
frituren
vijzelen
zoet
lauw
marineren
blenden
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw
koelen
zuur

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Telor Petis Dua
Eieren in kruidige saus met garnalenpasta
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Sambal Kacang Tempeh Teri
Gebakken zoete tempeh met pinda's en zout...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Daging Belaser
Pikant rundvlees gestoofd in kokosmelk
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon

Groente / fruitgerechten

Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!