Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1812

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
vijzelen
frituren
marineren
bakken
blancheren
blenden
koud
heet
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen
Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!