Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1818

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
marineren
vijzelen
frituren
koelen
stoven
zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Frikadel Daging Dua
Aardappelkoekjes met gehakt en wortel
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Smoor Hati Tiga
Gebakken lever met kruiden en aardappelschijv...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!