Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1820

Deze rijsttafel is geschikt voor 3 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
pittig
vijzelen
oven
heet
bakken
marineren
blancheren
lauw
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Udang Kemirie
Pittige, grote garnalen met kemirienoten
Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Frikadel Daging
Aardappelkoekjes met gehakt
Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!