Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1838

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
frituren
lauw
zoet-zuur
pittig
marineren
rauw
blenden
koud
vijzelen
bakken
zuur
heet
koelen

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Tahu Goreng Panir
Gefrituurde, krokante tahu
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap

Groente / fruitgerechten

Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Cah Andewi
Andijvie met kruiden

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!