Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1839

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
vijzelen
heet
bbq
pittig
marineren
zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Corned Beef Nenek
Corned Beef van mijn oma
Sateh Pajegan
Kippengehaktballetjes aan een spies
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Ame Kumute
Eieren in kokossaus
Smoor Babi Dua
Gesmoorde hamlappen in kruidige ketjapsaus
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Cakalang Pedis
Zeer pittige gestreepte tonijn met citroenbas...

Groente / fruitgerechten

Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Ayam Goreng Padang
Kip uit de wok met krokant jasje van kruiden

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!