Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1851

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
marineren
stoven
oven
blancheren
zoet-zuur
rauw
vijzelen
koud

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Cah Tauge Pedis
Tauge en kip in bouillon
Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Pepesan Dua
Gekruide, pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!