Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1856

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
heet
stoven
vijzelen
frituren
mixen
blancheren
lauw
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Udang Menggoreng Kelapa
Grote garnalen in een jasje van kokos
Daging Rica-Rica
Pittig gekruid varkensvlees
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Tahu Pedis
Gebakken tahu in ketjap
Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!