Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1864

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
stoven
frituren
koud
koelen
pittig
blancheren
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Telor Asin
Zoute eieren
Smoor Babi
Gesmoord varkensvlees in bouillon

Groente / fruitgerechten

Lontong Tahu Campur
Lontong en gebakken tahu met een pindasaus
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!