Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1866

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
stomen
pittig
blenden
bbq
grillen
vijzelen
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Swiwi Santen
Gestoofde kippenvleugels van de barbecue
Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!