Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1869

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
marineren
blancheren
bakken
zoet
heet
blenden
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Dadar Tauge
Omelet met tauge en prei
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Fu Yong Hai
Gevulde omelet met champignons, groenten en s...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!