Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1881

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
frituren
stomen
blenden
marineren
heet
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Gulai Babi
Varkensvlees in kokosmelk met amandelen
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen
Bakso Malang
Heldere runderbouillon met gevulde tofu en ge...
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!