Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1884

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
vijzelen
heet
frituren
blancheren
pittig
bakken
zuur
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet

Bijgerechten

Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!