Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1889

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
marineren
frituren
koelen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Udang Paptom
Garnalen met paprika en tomaat in een sausje
Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Daging Surabaya
Gesmoorde runderlappen in kruidige saus
Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...
Tahu Goreng
Roerbak van tofu met vissaus en rijstwijn
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!