Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1895

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
marineren
wokken
heet
vijzelen
stoven
frituren
zoet
koelen
pittig
zoet-zuur
rauw
blenden
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Sop Ayam Pandan
Kippensoep met pandanrijst
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Mireng Udang
Koekjes van garnalen
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Frikadel Ayam
Gefrituurde aardappel-kippengehakt koekjes
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Duduh Ikan
Makreel gestoofd in een pittige, kruidige sau...

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!