Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #19

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
warm
bakken
wokken
stoven
vijzelen
pittig
bbq
heet
marineren
zuur
zoet and zuur
koud
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Udang Balado Peteh
Zeer pittige garnalen met petehbonen
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Tahu Bumbu Bali
Gesmoorde tahu in kokosmelksaus
Tahu Kuning
Blokjes tahu in een groentebouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!