Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1902

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
vijzelen
stoven
heet
bbq
pittig
marineren
frituren
stomen
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Sateh Lilit
Visballetjes gespiest aan serehstengels
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk
Cah Kepiting
Krabben in bouillon
Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk
Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!