Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1911

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
bakken
marineren
stoven
vijzelen
zoet
frituren
heet
bbq
koud
lauw
zoet-zuur
rauw
zuur

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Ayam Bumbu Rujak
Gebakken kip in kokosmelk
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!