Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #1911
Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
koken
stomen
warm
wokken
bakken
marineren
stoven
vijzelen
zoet
frituren
heet
bbq
koud
lauw
zoet-zuur
rauw
zuur
Basisgerechten
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Bijgerechten
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Ayam Bumbu Rujak
Gebakken kip in kokosmelk
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Groente / fruitgerechten
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Acars
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Telor
Zure gekruide eieren