Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1916

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
marineren
bakken
frituren
vijzelen
heet
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Dadar Sambal Dua
Reepjes omelet met sambal en ketjap
Mireng Udang
Koekjes van garnalen
Lelawar Daging
Rundergehakt in kokosmelk
Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sateh Jamur Goreng Renyah
Gevulde champignons in een krokant jasje
Ayam Bawang Putih
Gefrituurde kippenpoten met knoflook

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Dadar Isi Cina
Gevulde omelet met gehakt en een zoet sausje

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!