Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1923

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
marineren
bbq
vijzelen
blenden
pittig
frituren
koud
lauw
zoet
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Sateh Menado
Blokjes varkensvlees aan een spies
Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus
Mie Ayam Paksoi
Mie met kippengehakt en paksoi in pittige bou...
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Bacem Tahu dan Tempeh
Gefrituurde, zoete tahu en tempeh

Groente / fruitgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!