Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1933

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
marineren
stoven
blancheren
zoet
frituren
zoet-zuur
pittig
bbq
vijzelen
oven
stomen
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!