Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1934

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
heet
marineren
grillen
vijzelen
oven
frituren
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Ikan Kembung Bumbu Kemangi
Gegrilde makreel met kruidige kokosmelk
Telor Mengisi
Gevulde eieren met gehakt
Rendang Padang
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Ayam Paniki
Gesmoorde kip in pittige kokosmelk
Ayam Pedis Surabaya
Pittig gemarineerde kip van het spit
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Udang Bandung
Garnalen met petehbonen in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Tauge
Gestoofde tauge in kokosmelk
Telor Bumbu Bali
Gefrituurde eieren in een pittige ketjapsaus
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!