Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1937

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
marineren
heet
bbq
grillen
vijzelen
zoet-zuur
blenden
frituren
blancheren
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!