Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #195

Deze rijsttafel is geschikt voor 3 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
heet
stoven
stomen
marineren
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...

Bijgerechten

Ayam Bumbu Menado Pedis
Gestoofde zeer pittige kip
Bebotok Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met ei
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!