Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1950

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
pittig
heet
bbq
grillen
zoet
marineren
blenden
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...

Bijgerechten

Ayam Besengek Lima
Gestoofde kip in pittige kokosmelk
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip

Groente / fruitgerechten

Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!