Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1951

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
heet
stoven
vijzelen
marineren
frituren
koelen
bbq
pittig
zuur
bakken
grillen
blenden
zoet-zuur
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Gulai Daging Dua
Gesudderd, pittig rundvleesreepjes met aardap...
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Ikan Bakar Santen
Gemarineerde tonijn van de barbecue in kruidi...
Sop Kentang
Soep met aardappels, selderij en su-un
Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus
Bakwan Dua
Gefrituurde garnalen taugebollen
Gulai Masin
Gestoofde tonijn met zure stervruchten in kok...

Groente / fruitgerechten

Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Ikan Djeruk Tomat
Gestoofde kabeljauwfilet met tomaten
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!