Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1952

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
frituren
stoven
pittig
heet
bakken
marineren
vijzelen
stomen
blenden
lauw
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Ayam Paniki Dua
Kip in kruidige kokosmelksaus
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Sosis Solo
Gefrituurde rolletjes rundergehakt
Bebek Cabe Hijau
Gestoofde eend in een pittige kokosmelksaus
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Babi Rendang
Gebakken varkensvlees gestoofd in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal
Gegado
Gefrituurde koekjes van prei en selderie

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!