Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1954

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
vijzelen
stoven
pittig
blenden
heet
stomen
bakken
marineren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Ayam Kalio
Gestoofde kip in kokos
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Tongseng Ayam
Kip gestoofd in een kruidige saus met kool
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Cumi Balado dengan Paprika
Gestoofde inktvis in een zeer hete saus

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!