Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1957

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
bakken
koken
stoven
vijzelen
marineren
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Abon Sapi
Pikante drooggebakken rundvlees
Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!