Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1959

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
heet
marineren
vijzelen
stoven
oven
zuur
koud
zoet
frituren
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Frikadel Panggang
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes

Groente / fruitgerechten

Asinan Jakarta
Gemengde groenten en fruit met pindasaus
Ikan Panir Saus Nanas
Gepaneerde vis met een zoete ananassaus

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!