Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1960

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
frituren
heet
stomen
vijzelen
blenden
zoet
zuur
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Tumis Kol
Gekookte kool met garnalen in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!