Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1969

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
bakken
heet
bbq
blenden
stoven
vijzelen
pittig
grillen
zoet
zoet and zuur
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Ayam Seluruh
Gemarineerde kip in kruidige kokosmelk van de...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!