Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #197

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
pittig
koken
stoven
heet
marineren
vijzelen
zuur
frituren
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Woku Ayam
Gestoofde pittige kip met een vleugje citroen
Telor Masak Bandung
Gebakken, gekookte eieren in ketjapsaus
Ikan Acar
Kabeljauw in een zurig tomatensausje

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!