Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1977

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
frituren
vijzelen
oven
stoven
pittig
marineren
bbq
grillen
heet
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Frikadel Djawa Dua
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Daging Lapis
Gesmoorde runderlappen
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Urap Panggang Sayur
Courgette met kokos uit de oven
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!