Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1981

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
zoet-zuur
stoven
marineren
frituren
heet
vijzelen
oven
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Perai Manis Masam
Zoet/zure prei
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees

Groente / fruitgerechten

Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!