Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #200

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
pittig
marineren
koken
hartig
oven
bakken
stomen
koelen
stoven
frituren
blancheren
blenden
lauw
zoet
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Smoor Babi Djeruk
Gesmoord varkensvlees
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Be Sampi Mesitsit
Uitgeplozen, gebakken rundvlees
Tumis Udang Jengkol Pedis
Grote garnalen in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!