Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #201

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
bakken
blancheren
bbq
grillen
blenden
frituren
zoet
pittig
rauw
koud
lauw
zuur
marineren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Sateh Lilit Ayam
Spiesjes van kippengehakt met een ketjapsaus
Tahu Udang
Gebakken tofuballetjes met garnalen en een sa...
Bumbu Bali Daging
Rundvlees in kruidige kokosmelksaus
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Gurame Sambal Pencit
Gefrituurde gurame met sambal van jonge mango

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!