Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2012

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
bakken
stoven
frituren
pittig
vijzelen
marineren
heet
oven
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Babi Badjak
Gebakken speklapjes in sambalsaus
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Kubis Putih dan Telor
Roerbak van gefrituurde eieren en kool
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Urap Panggang Sayur
Courgette met kokos uit de oven
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!