Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2021

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
stoven
frituren
stomen
blenden
zuur
heet
marineren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...
Bakso Malang
Heldere runderbouillon met gevulde tofu en ge...
Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Sprot Goreng
Roerei met sardientjes
Smoor Babi
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!