Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2031

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
frituren
koud
lauw
bakken
marineren
zoet-zuur
koelen
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Babi Ketjap
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Lontong Daging Bali
Gebakken varkensvlees met blokjes kleefrijst ...
Abon Ayam Dua
Drooggebakken kip gemarineerd in kokosmelk
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk
Frikadel Jagung
Gefrituurde maiskoekjes
Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!