Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2035

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
bakken
stomen
frituren
vijzelen
mixen
stoven
zoet
zuur
blancheren
oven
zoet-zuur
rauw
koud
heet

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Telor Bumbu Bali
Gefrituurde eieren in een pittige ketjapsaus
Udang Menggoreng Kelapa
Grote garnalen in een jasje van kokos
Malbi
Gestoofd pittig rundvlees
Tahu Bacem
Gefrituurde zoete tahu
Ikan Asem Manis
Schol in een kruidige en zure ketjapsaus
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis

Groente / fruitgerechten

Frikadel Pan Dua
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!