Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #204

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
bakken
frituren
heet
marineren
vijzelen
zoet
koud
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...

Bijgerechten

Loempia Singapore
Groenten en kip gerold in loempiavelletjes
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Dadar Isi Dua
Omeletten met gehakt en tofu
Udang Godok
Roerbak van garnalen, champignons en bleeksel...
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!