Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #2051
Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
bakken
marineren
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
Basisgerechten
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Bijgerechten
Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus
Groente / fruitgerechten
Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais
Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus
Acars
Acar Campur
Zoet/zure groenten