Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2051

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
bakken
marineren
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais
Gulai Kepala Ikan
Vissenkoppen in een pittige kokossaus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!