Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #207

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
warm
wokken
vijzelen
pittig
zoet
oven
heet
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Telor Petis Dua
Eieren in kruidige saus met garnalenpasta
Malbi
Gestoofd pittig rundvlees
Babi Panggang Pessa
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Rendang Tiga
Zeer pittig gestoofd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!