Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #208

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
pittig
bakken
bbq
vijzelen
frituren
blancheren
koud
zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Ketoprak Tahu
Koude salade van tofu en tauge met een pittig...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!